Mihailovici Gabriel

"Astrologia pe înţelesul tuturor"
(255 pagini)


"Bazată pe o cantitate apreciabilă de informaţii, lucrarea de faţă se constituie într-un ghid practic suficient de complet pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să-şi poată întocmi şi interpreta horoscopul personal fără ajutorul astrologului. Enumerarea elementelor fundamentale specifice acestei ştiinţe are un vădit caracter didactic.

Am acordat o importanţă deosebită frontierei sistemului nostru planetar, insistând asupra rolului pe care-l joacă planetoidul Chiron în tranziţia Saturn-Uranus. Acest fapt se regăseşte mai apoi şi în expunerea legată de Ophiuchus. În această lucrare, veţi găsi ( în premieră ! ) referiri la planetele extraplutoniene descoperite de Titus Nechit Vinereanu.

Am socotit necesar să ofer o imagine vastă ( dintr-o perspectivă mai puţin statistică şi mai mult ştiinţifică ) asupra constelaţiilor zodiacale şi Caselor Cerului. Sper ca formulările îndelung cizelate să se suprapună cu aşteptările dumneavoastră, mai ales că limbajul este acela care-l poate apropia ( sau îndepărta ) pe cititor de studiul Astrologiei şi al horoscoapelor.

Ceea ce dă o notă de consistenţă acestei lucrări sunt semnificaţiile tuturor aspectelor legate de prezenţa astrelor în zodii şi în casele cerului."

Mihailovici Gabriel


CUPRINS :

* Notă asupra ediţiei ;
* Capitolul 1 : Elemente fundamentale care alcătuiesc horoscopul personal ;
* Capitolul 2 : Întocmirea şi interpretarea horoscopului personal. Caz concret ;
* Capitolul 3 : Semnificaţiile planetelor si ale elemente karmice în constelaţiile zodiacale şi în casele cerului ;
* Capitolul 4 : Aspecte unghilare astrale ale planetelor individuale ;
* Bibliografie.