Fonareff Dmitry Nicolaevici

"Metacontact"
(255 pagini)


"Cartea prezintă activitatea comună a serviciilor secrete din Federația Rusă și a savanților militari în domeniul tehnologiilor informațional-energetice printre care se află percepția extrasenzorială sau autohipnoza. Ideea cărții se bazează pe o serie de descrieri și fapte, sistematizate și adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru știința ortodoxă - metacontact - fenomen care constă în capacitatea extra-ordinară a omului, aflat în starea modificată de conștiință, să obțină orice tip de informație, fără a intra în câmpurile informațional - energetice ale Universului.

Originalitatea lucrării constă în faptul că materialele documentare, care stau la baza acestei cărți, au fost oferite de către conducătorii departamentelor din fostul KGB al URSS și de Serviciul de Securitate al Președintelui Boris Elțîn, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS și Rusiei.

La sfârșitul anilor '80, la ordinul conducătorilor Statului au fost efectuate o serie de cercetări privind studiul facultăților extra-ordinare ale oamenilor pentru implicarea în cercetările privind asigurarea securității și capacității de apărare a țării. În acest proiect au fost implicate mai mult de două sute de institute de cercetare științifică, institute de cercetare în domeniul militar și cele mai bune grupuri de specialiști din sistemul de învățământ superior din URSS și, ulterior, din Federația Rusă, care au găsit răspunsul la problema care frământa toate serviciile speciale a celor mai dezvoltate țări din lume. Rapoartele experimentelor și ale lucrărilor practice au fost sistematizate și aprobate pentru utilizare serviciilor de Stat rusești. În anul 2003, finanțarea acestor proiecte a fost sistată, dar rezultatele obținute rămân în continuare extrem de eficiente.

Autorul cărții Fornaeff Dmitry Nicolaevici, a fost ofițer superior KGB, însărcinat cu protecția demnitarilor ruși și străini ( Gorbaciov, Elțîn, Reagan, Ceaușescu, etc ), în prezent este Președintele Asociației Naționale a Gărzilor de Corp din Rusia."

Editura


"Această carte nu conține rețete de magie sau descoperiri științifice. Aici nu vei găsi termeni tehnici și nici secrete din învățăturile ezoterice. Conținutul acestei cărți este alcătuit din materialele activității ofițerilor superiori ai KGB-ului, care și-au făcut datoria asigurând paza și protecția oamenilor de Stat și savanților militari din Ministerul Apărării din Rusia, în perioada 1991-2009.

Cartea oferă cititorului o înțelegere mai profundă a problemelor acelora care vor să afle mai multe despre cum sunt făcute legile după care funcționează societatea contemporană. Cartea relatează, într-o formă accesibilă, despre cum pot fi, cu ajutorul metodelor actuale de obținere a informației, pronosticate o serie de evenimente și, în funcție de acestea, cum se organizează propriile acțiuni, în sensul larg al cuvântului. De asemenea, se prezintă tehnologiile și metodele utilizate de profesioniștii în domeniul serviciilor de escortă, atât în cadrul instituțiilor de Stat, cât și în domeniul privat. În acest context, noțiunea de foști profesioniști nu există.

Această carte nu conține doar cuvinte care alcătuiesc propoziții, ci are și un conținut profund emoțional. Nu este suficient să citești cartea, este nevoie să o simți și să înțelegi motivul pentru care textul și conținutul sunt structurate de autori anume în acest mod și nu altfel. Această carte nu este o ficțiune literară. Nicio relatare din ea nu este inventată sau colorată în vreun fel. Mai degrabă cartea ar putea fi prezentată ca un ghid analitico-științific privitor la situația operativă a planetei. Autorii prezintă lucrarea ca pe o concepție analitico-filosofică."

Fonareff Dmitry Nicolaevici


CUPRINS :

• Cuvânt înainte ;
• Cartea care te face să gândești ;
• Capitolul I - Expresul liternyi "URSS - Rusia" ;
• Capitolul II - Istorie și moștenire ;
• Capitolul III - Pașii istoriei ;
• Capitolul IV - Metacontactul ;
• Capitolul V - Cunoștințe și tehnologii ;
• Capitolul VI - Dincolo de limitele cunoașterii ;
• Capitolul VII - Raportul X ;
• Capitolul VIII - Șase povestiri ;
• Capitolul IX - Dosarele Z sau știința militară superioară ;
• Capitolul X - Înnăscut și dobândit.