Cinamar Radu

"12 zile"
(Volumul 2)
(215 pagini)


"Este uimitor cum lanţul de evenimente care a început cu marea descoperire din Munţii Bucegi şi a continuat cu expediţia de amploare prin tunelurile subpământene a modificat aproape integral atât gândirea, cât şi destinul unor oameni. Printre aceştia mă număr şi eu, care am fost nevoit să mă adaptez cu rapiditate la o transformare de proporţii în existenţa mea.

(...) Aproape sunt tentat să cred că întâlnirile şi discuţiile mele cu Cezar, explicaţiile iniţiatice pe care el mi le-a oferit, chiar prezenţa mea la locul marii descoperiri din Munţii Bucegi şi aflarea elementelor principale ale expediţiei pe care el a condus-o, nu au constituit la urma urmelor decât un fel de ante-cameră, o pregătire absolut necesară pentru ceea ce aveam să trăiesc ulterior.

(...) Evenimentele cu care m-am confruntat au depăşit cu mult chiar şi iluzia pe care o trăim în timpul unui vis. Mărturisesc faptul că pe tot parcursul acestor evenimente, care au avut loc într-o perioadă de aproximativ 2 săptămâni, starea de totală uluire aproape că nu m-a părăsit nici o clipă.

(...) Descrierea sublimei perioade de 12 zile din viaţa mea constituie chiar subiectul cărţii de faţă. Dacă ar fi să raportez, acele zile la timpul meu subiectiv, aş spune că, de fapt, am trăit mai mulţi ani, dar într-un mod foarte condensat, într-o dimensiune complexă a fiinţei mele.

(...) Nimic, pornind de la acel moment înainte, nu a mai fost ca în trecut. O altă lume, un alt univers ..."

Radu Cinamar


CUPRINS :

* Capitolul 1 - Omul uitat de timp ;
* Capitolul 2 - Conexiunea tibetană ;
* Capitolul 3 - Machandi ;
* Capitolul 4 - Iniţierea secretă.