Raymond Bernard

"O lume ascunsă"
(222 pagini)


"Există o populaţie numeroasă, care locuieşte pe suprafaţa interioară concavă a Pământului, alcătuind o civilizaţie mult mai avansată decât a noastră, din punct de vedere al realizărilor ştiiţifice, care provine probabil de pe continentele scufundate, Lemuria şi Atlantida.

Farfuriile zburătoare reprezintă numai una dintre multele lor realizări. Ar fi în avantajul nostru, să-i contactăm pe aceşti Fraţi Mai Mari ai rasei umane, să învăţăm de la ei şi să le primim sfatul şi ajutorul.

Existenţa unei deschideri polare şi a unei întinderi de pământ între poli, este probabil cunoscută Marinei Statelor Unite, în slujba căreia Amiralul Byrd a efectuat cele două zboruri ale sale şi este probabil un secret internaţional de prim rang."

Editura


"Afirmaţiile din această carte sunt relatări ale unor descoperiri ştiinţifice, fapte cunoscute din fiziologie şi referiri la scrieri vechi, redate ca atare.

Există numeroase autorităţi care au afirmat că farfuriile zburătoare şi alte fenomene stranii există, lucru pe care oamenii de ştiinţă nu vor sau nu îndrăznesc să-l admită. Puţini oameni, din Statele Unite, au curajul să afirme adevărul şi numai adevărul despre orice subiect (chiar dacă ştiu adevărul). Acest lucru este valabil, în special, pentru savanţi cu înalte studii şi oameni suspuşi. Guvernele s-ar prăbuşi - banii şi creditul ar dispărea. Ar fi un haos, iar indivizii bine situaţi s-ar ruina economic şi social.

Adevărul este o calitate atât de rară, un străin întâlnit atât de rar în această civilizaţie a falsităţii, încât nu este primit niciodată de bunăvoie, ci trebuie să-şi croiască drum în lume prin luptă. Nu există vreo şcoală de stat care să predea adevărul despre religie, sănătate, sistemul monetar, politică sau comerţ, etc."

Robert Fieldcrest


"Acel continent încântător din cer, Ţinutul Veşnic !

Mi-ar plăcea să văd acel ţinut de dincolo de Polul Nord. Acea zonă de dincolo de Pol este Centrul Marelui Necunoscut !"

Contra-amiralul Richard E. Byrd


"Autorul crede că adevărata concepţie asupra structurii Pământului se bazează pe ideea că, atunci când el se afla în stare topită, în timpul formării sale, forţa centrifugă a provocat aruncarea substanţelor mai grele spre exterior, la periferie, sub formă de roci şi metale, formând crusta exterioară, iar interiorul a rămas gol, cu deschideri Ia Poli, unde forţa centrifugă este mai mică şi unde există mai puţin tendinţa de a arunca materialele la exterior, tendinţă mai pregnantă la Ecuator, unde a provocat bombarea Pământului.

S-a apreciat că, datorită rotaţiei Pământului în jurul axei sale, în perioada de formare, depresiunile polare şi deschiderile astfel formate ar trebui să măsoare circa 1.400 de mile (2.253 km) în diametru.

Vom prezenta de asemenea în continuare dovezi care arată că o parte a focului originar şi a materialelor incandescente a rămas în centrul Pământului, formând un soare central mult mai mic, desigur, decât Soarele nostru, dar capabil să emită lumină şi să favorizeze creşterea plantelor. Vom vedea, totodată, că Aurora Boreală sau luminile radiale care iluminează cerul arctic, noaptea, provin de la acest Soare central, ale cărui raze strălucesc prin deschiderea polară."

Raymond Bernard


CUPRINS :

* Cuvânt înainte ;
* OZN-urile şi secretul guvernamental ;
* Pietre de hotar în istoria marii descoperiri geografice a noi ţinuturi necunoscute, făcută de contra-amiralul Richard E. Byrd în concavităţile polare, dincolo de Polul Nord şi Sud ;
* Ce încearcă să dovedească această carte ;
* Cuvânt înainte ;
* Capitolul 01 - Descoperirea epocală a amiralului Byrd ;
* Capitolul 02 - Pământul gol ;
* Capitolul 03 - Cartea lui William Reed - "Fantoma Polilor" ;
* Capitolul 04 - Cartea lui Marshall B. Gardner - "O călătorie spre interiorul Pământului sau au fost oare polii descoperiţi, într-adevăr ?" ;
* Capitolul 05 - A fost Polul Nord, într-adevăr, descoperit? ;
* Capitolul 06 - Originea eschimoşilor ;
* Capitolul 07 - Originea subterană a farfuriilor zburătoare ;
* Capitolul 08 - Descrierea unei expediţii aeriene teoretice în deschiderea polară care duce spre interiorul gol al Pământului ;
* Capitolul 09 - Agartha, lumea subterană ;
* Capitolul 10 - Concluzie ;
* Capitolul 11 - OZN-uri sau farfurii zburătoare în Antichitate ;
* Capitolul 12 - Farfurii zburătoare, propulsie şi relativitate.