Sitchin Zaharia

"A douăsprezecea planetă"
(448 pagini)


"De-a lungul anilor, au fost descoperite dovezi ce atestă că odinioară pe Terra a existat o rasă superioară. Călători stelari, au sosit aici în urmă cu milioane de ani, plantând sămânţa din care avea să iasă o nouă specie uluitoare - OMUL.

Rezultatul unei cercetări de peste 30 de ani, A DOUĂSPREZECEA PLANETĂ este o lucrare revoluţionară, care oferă dovezi de necontestat, despre existenţa strămoşilor extratereştri ai oamenilor.

Palpitantă ... Credibilă ... O teorie complet nouă ... Provocatoare şi captivantă."

Library Journal


"Am încercat în această carte să descifrez o cosmogonie sofisticată care explică, poate la fel de bine ca şi teoriile ştiinţifice modeme, cum s-ar fi putut forma sistemul nostru solar : o planetă invadatoare a fost prinsă pe orbita solară, iar Pământul şi alte părţi ale Sistemului Solar au fost create.

Dovezile prezentate de mine includ şi o hartă celestă a unui zbor spaţial către Pământ de pe această planetă, a douăsprezecea. A urmat apoi dramatica înfiinţare a primelor colonii pământeşti ale nefilimilor. Sunt date chiar şi numele liderilor lor, sunt descrise sentimentele lor : iubirea, gelozia, acumulările şi luptele lor, este explicată natura lor nemuritoare.

Dar, mai presus de toate, A Douăsprezecea Planetă îşi propune să descopere succesiunea evenimentelor care au dus la facerea omului şi metodele avansate prin care acest lucru a fost înfăptuit.

Ea sugerează complicata legătură care există între om şi zeii lui şi aruncă o nouă lumină asupra semnificaţiei unor evenimente, asupra Grădinii Edenului, Turnului Babel, asupra Potopului. Şi, omul - îmbogăţit biologic şi material de cei care l-au făcut - sfârşeşte prin a-şi alunga zeii.

Această carte susţine că nu suntem singuri în sistemul nostru solar. Mai degrabă măreşte decât scade credinţa într-o putere supranaturală, pentru că, dacă nefilimii au creat omul pe Pământ, ei nu au făcut decât să îndeplinească un mult mai vast Plan Universal."

Zaharia Sitchin, New York, februarie 1977


CUPRINS :

* Nota autorului ;
* Prolog : Geneza ;
* Capitolul 01. Veşnicul început ;
* Capitolul 02. Civilizaţia neprevăzută ;
* Capitolul 03. Zeii din Cer şi de pe Pământ ;
* Capitolul 04. Sumer : Tărâmul zeilor ;
* Capitolul 05. Nefilimii : Oamenii cu rachete de foc ;
* Capitolul 06. A Douăsprezecea Planetă ;
* Capitolul 07. Epopeea creaţiei ;
* Capitolul 08. Împărăţia cerurilor ;
* Capitolul 09. Aterizarea pe planeta Pământ ;
* Capitolul 10. Oraşele zeilor ;
* Capitolul 11. Revolta anunnakilor ;
* Capitolul 12. Facerea omului ;
* Capitolul 13. Sfârşitul pământenilor ;
* Capitolul 14. Când zeii pleacă de pe Pământ ;
* Capitolul 15. Regatul de pe Pământ ;
* Bibliografie.