Cristina Martin

"Clubul Bilderberg"
(248 pagini)


"Clubul Bilderberg este prima carte scrisă despre puternicul grup care domină lumea şi îţi controlează viaţa, fiind rezultatul unor investigaţii extrem de riscante, care dezvăluie adevăratele nume şi intenţii ale membrilor săi. încă din 1950 au început să aibă loc anual reuniuni internaţionale secrete în ţări din Europa, din SUA şi din Canada, la care participau cele mai influente persoane din lume - politicieni, reprezentanţi ai caselor regale, oameni de afaceri, jurnalişti. Fondatorii şi principalii arhitecţi ai Grupului Bilderberg sunt David Rockefeller şi Henry Kissinger.

Cristina Martin, autoare specializată în jurnalism politic şi social, este prima care a îndrăznit să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale istoriei noastre recente. Ea mărturiseşte : Când am auzit pentru prima dată de Clubul Bilderberg, m-au trecut fiorii. Totul părea mai degrabă ficţiune, decât realitate. Am contactat imediat un cercetător despre care ştiam că îi urmăreşte de mulţi ani şi al cărui nume nu-l voi dezvălui pentru a-i proteja viaţa. El mi-a spus : Bilderberg este ca Big Brother - ochiul care vede şi controlează totul ! Şi n-o fac pentru bani, ei sunt deja foarte bogaţi. Adevăratul lor obiectiv este puterea absolută, forţa de a transforma oamenii în sclavi.

Deşi toate acestea pot părea stranii, aşa a început totul şi, mai ales, aşa continuă şi astăzi ..."

Editura


"Filosofii ne asigură că numai cei culţi sunt liberi."

Epictet


"Nu ştiu cum va fi al Treilea Război Mondial, dar al Patrulea va fi cu pietre şi bâte."

Albert Einstein


"Omenirea este îndoctrinată cu un fals cod de valori, apreciat doar de cei care-l manipulează."

Konrad Lorenz - "Cele 8 păcate de moarte ale civilizaţiei"


"Limitele tiranilor sunt fixate de capacitatea de îndurare a celor pe care-i oprimă."

Frederick Douglas, 1844


"Există oameni care se bucură atunci când îi umilesc pe ceilalţi şi care trăiesc într-o atmosferă nespus de competitivă, unde relaţiile personale sunt fictive. Se prefac prieteni, dar sunt, în fond, rivali, vor să se distrugă reciproc, ca să se aleagă cu banii şi influenţa celuilalt, împreună cu sursa mea, am căzut de acord şi am subliniat faptul că oligarhii aplică în societate tocmai acest model de convieţuire, bazat pe concurenţa atroce şi distrugerea solidarităţii sociale, care a caracterizat societăţile începuturilor. Strategia constă în dezagregarea nucleului familial şi transformarea individului într-o fiinţă solitară, ruptă de rădăcinile şi valorile comune, susceptibilă şi uşor maleabilă.

Aceasta este versiunea cea mai sofisticată a sclaviei, în care poporul continuă să fie în serviciul păturii dominante, fără a fi pe deplin conştient de acest fapt, dându-i totodată un ajutor precis în vederea implantării modelului ei de globalizare.

Cu toate că unii nu văd, vieţuim intr-un totalitarism global, pe care nu l-am ales, ale cărui arme, precum cele ale oricărui guvern dictatorial, sunt minciuna şi manipularea datelor şi evenimentelor, în vederea controlării populaţiei, care trăieşte într-o perpetuă stare de frică, nefericire şi nelinişte interioară."

Cel mai rău e că le permitem bilderbergilor să gândească în numele nostru. Pentru toţi bilderbergii, noi, cetăţenii de azi, suntem ca negrii pe care stăpânii nu vroiau să-i înveţe să citească, pentru ca nu cumva să devină conştienţi de realitatea sclaviei lor.

Cristina Martin


CUPRINS :

* Introducere ;
* Capitolul 01 - Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii ;
* Capitolul 02 - Originile Clubului Bilderberg ;
* Capitolul 03 - Fondatorii ;
* Capitolul 04 - Structura. Cercurile concentrice. Întrunirile ;
* Capitolul 05 - Identitatea secretă a fiecărui bilderberger ;
* Capitolul 06 - Celelalte cluburi ale puterii ;
* Capitolul 07 - Legătura cu Masoneria ;
* Capitolul 08 - Manipularea instituţională a societăţii ;
* Capitolul 09 - Evenimente internaţionale pregătite în Clubul Bilderberg ;
* Capitolul 10 - Ultimele întruniri ;
* Capitolul 11 - Aservirea mass-mediei ;
* Capitolul 12 - Democraţia şi noua ordine a stăpânilor lumii ;
* Capitolul 13 - Triumful Clubului Bilderberg ;
* Anexă ;
* Bibliografie.