Daniel Estulin

"Stăpânii din umbră"
(446 pagini)


"Această extraordinară carte de investigaţie scoate la lumină colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporaţii, traficanţi de droguri şi terorişti, care, pe de o parte, a căptuşit buzunarele elitei, iar pe de alta, a contribuit profund la distrugerea suveranităţii statelor în favoarea unor module economice mai eficiente, care nu ţin însă cont de Constituţia SUA şi de Declaraţia drepturilor omului. Cărţile se fac în spatele uşilor închise, de unde jucătorii, Stăpânii din umbră, creează „realitatea”, inventând băieţi buni şi băieţi răi, jucând un joc măsluit pentru putere, profit şi ... viitorul nostru.

* Bani murdari - Stăpânii din umbră îi folosesc pentru a spori profiturile, a achiziţiona companii, a deţine trusturi de presă, a cumpăra guverne, a finanţa terorismul şi a subvenţiona războaie.

* Droguri - Comerţul cu droguri susţine cea mai mare piaţă neagră din lume, alimentându-i pe Stăpânii din umbră cu fonduri cu care pot corupe instituţiile noastre financiare şi civice.

* Diamante - Pot fi vândute uşor pe piaţa internaţională, deoarece sunt uşor de transportat şi greu de găsit. În plus, urmele financiare ale comerţului cu diamante sunt practic inexistente."

Editura


"Clubul Bilderberg a existat de la începutul anilor 1200, imediat după Cruciada a IV-a. Pe atunci se numea Nobilimea Neagră Veneţiană (Aristocrazia Nera). Astăzi, tot Nobili Veneţieni sunt, dar au devenit secretoşi şi şi-au schimbat activitatea de suprafaţă într-o reuniune privată şi neprotocolară de persoane puternice, care a ajuns să fie numită Clubul Bilderberg, după hotelul în care şi-au ţinut prima întrunire în anul 1954, în localitatea olandeză Oosterbeek.

Naţiunile care se preocupă de dezvoltarea minţilor cetăţenilor lor produc popoare ce nu vor tolera la nesfârşit formele de conducere oligarhice. Popoarele analfabete, înapoiate din punct de vedere tehnologic şi intelectual, le vor tolera. Imperiul banilor depinde de restricţionarea cunoaşterii ştiinţifice generalizate, prin menţinerea noastră într-o stare de înapoiere şi ignoranţă."

Daniel Estulin


"Viciul vlăguieşte vitalitatea naţiunii."

Jack Beeching - "The Chinese Opium Wars"


"Pentru ca întreaga societate să fie adusă într-o stare de psihoză de masă se utilizează crize energetice, colapsuri economice şi financiare, sau atacuri teroriste care vor genera indivizi disociaţi, ce vor încerca să fugă de teroarea şocantei realităţi emergente ; oamenii se vor retrage în negare, refugiindu-se în divertismente populare şi diversiuni, fiind în acelaşi timp predispuşi la răbufniri de furie."

John Coleman - "Conspirators' Hierarchy"


"Verbal sau nu, oamenii pot fi determinaţi întotdeauna să facă ceea ce le cer conducătorii. Asta este uşor. Nu trebuie decât să le spui că sunt atacaţi şi să-i denunţi pe pacifişti pentru lipsa de patriotism şi pentru că-şi expun ţara unui pericol şi mai mare."

Josef Goebbels - ministrul propagandei naziste


CUPRINS :

* Cuvântul înainte al ediţiei americane ;
* Prefaţă ;
* Prolog - O invitaţie neaşteptată ;
* Capitolul 1 - Conspiratori ;
* Capitolul 2 - Siluirea economică a Rusiei ;
* Capitolul 3 - Războiul Bilderberg în Kosovo ;
* Capitolul 4 - Partea sordidă a afacerilor standard ;
* Capitolul 5 - Traficantul Morţii ? ;
* Capitolul 6 - Jocuri nucleare ;
* Capitolul 7 - Terorismul nuclear ;
* Epilog ;
* Documente şi fotografii ;
* Index.