Drouot Patrick

"De la vieţile trecute, la cele viitoare"
( ediţia din anul 1996 )
(230 pagini)


"Nicicând problema vieţii şi a morţii n-a frământat atât de multe conştiinţe ca acum, la acest sfârşit de secol. Zece ani de cercetări, mii de întâlniri şi experienţe îl conduc pe Patrick Drouot la importante revelaţii.

Deschizând această carte, pornim într-o odisee fantastică, în inima eternităţii noastre, înţelegem că omul nu este doar fiinţă dintr-o viaţă, ci puntea fundamentală dintre memoria vieţilor sale trecute şi făgăduinţele celor viitoare. Reîncarnarea, karma, memoria corpului, viaţa fetală nu sunt doar nişte ipoteze ; ele corespund unei realităţi esenţiale, pe care oricine o poate trăi.

După succesul înregistrat cu prima sa carte, Nous sommes tous immortels, Patrick Drouot răspunde, în volumul actual, nevoii din ce în ce mai mari a oamenilor de a redescoperi ceea ce sunt în realitate : fiinţe nemuritoare.

Fizician licenţiat al Universităţii Columbia, din New York, influenţat de tradiţia tibetană, Patrick Drouot este considerat în Franţa cel mai mare specialist în regresia în vieţi trecute."

Editura


CUPRINS :

~ Prima parte : Tărâmurile conştiinţei ~

* Reîncarnarea : mit sau realitate ?
* Călătoria în vieţile trecute : tehnici şi metode ;
* Karma.

~ Partea a doua : Câmpurile de bătălie ale karmei ~

* Memoria corpului ;
* Indiancă ;
* Legăturile karmice ;
* Vieţile spirituale. Atlantida.

~ Partea a treia : Ciclurile sufletului ~

* Viaţa fetală ;
* Moartea ;
* Roţile existenţei.

~ Partea a patra : Orizonturile viitorului ~

* Vieţile viitoare ;
* Iluzia timpului.

Concluzii.