Drouot Patrick

"De la vieţile trecute, la cele viitoare"
( ediţia din anul 1999 )
(252 pagini)


"O carte pentru înţelegerea fiinţei omeneşti azi - aceasta e uimitoarea lucrare pe care ne-o propune fizicianul Patrick Drouot.

După studii la Universitatea Columbia din New York, Drouot a preluat ştafeta cercetărilor lui Grof şi Capra, ale lui Pribam şi Bohm, studiind natura conştiinţei umane. Urmând calea yoghinilor din Himalaya şi a tibetanilor, autorul ne oferă o sinteză a viziunii ştiinţifice occidentale şi a tradiţiei spirituale orientale.

După cincisprezece ani de cercetări, în cursul cărora a efectuat peste trei mii de regresii în trecut, Patrick Drouot este în măsură să facă revelaţii surprinzătoare despre vieţile anterioare, moarte şi perioada prenatală. Ferindu-se de cărările bătătorite şi fixându-se la răscrucea ştiinţelor cu spiritualitatea, autorul propune o abordare globală a problemelor şi răspunde la întrebări fundamentale.

Citind această carte, ne dăm seama că moartea fizică nu este decât o trecere ireversibilă a conştiinţei într-un alt univers şi că, dincolo de universul celor cinci simţuri ale noastre, singura faţetă prin care privim lumea, ne aşteaptă o realitate mult mai vastă decât cea pe care o cunoaştem. Iar în interiorul acestei realităţi, Fiinţa dintr-o singură faţetă care suntem, va redeveni diamant !"

Editura