Gregg Braden

"Trezirea la Punctul Zero"
(339 pagini)


"În momentele cheie ale istoriei omenirii, ni s-a oferit o înţelepciune care a dat forţă amintirilor noastre legate de cele mai mari potenţiale pe care le avem. Momentul de faţă - de trecere de la o eră la alta - este unul dintre acestea.

Trezirea la Punctul Zero : o iniţiere colectivă

Profeţiile din vechime o prezic. Tradiţiile indigene o onorează. Schimbările ce au loc pe Pământ vă afectează felul în care dormiţi, relaţiile, capacitatea de a vă regla sistemul imunitar şi percepţia timpului. Trăiţi un proces de iniţiere, care a început cu peste 2.000 de ani în urmă şi care vă pregăteşte pentru a accepta o schimbare radicală, la nivelul corpului vostru.

Această schimbare are loc acum.

Trecerea de la o eră la alta a început deja !

Hieroglife misterioase apar în lanuri. Rotaţia Pământului încetineşte. Căderi record de zăpadă şi ploi. O scădere rapidă a câmpurilor magnetice ale Pământului. Boli noi care sunt imune la vaccinurile moderne. Vindecări miraculoase, făcute cu tehnici interne. O intensificare a activităţii seismice, la nivel global. Extreme record de temperatură. Noi tipare de ADN, care duc la vindecare, sunt găsite în celulele multor oameni de pe glob.

Fiecare dintre aceste fenomene apare acum. Toate sunt legate între ele. Fiecare este un mod de exprimare a unui lucru ce are o semnificaţie mult mai importantă.

Fost expert în domeniul geologiei şi cunoscut proiectant de sisteme pentru computere, Gregg Braden, autorul unor cărţi importante, este invitat de marcă la conferinţe internaţionale şi la emisiuni mass-media, care se ocupă de rolul spiritualităţii în tehnologie. Braden este considerat acum ca fiind o autoritate în privinţa unirii înţelepciunii trecutului cu ştiinţa, tehnologia şi pacea viitorului nostru. Călătoriile sale în sate îndepărtate din munţi, în mănăstiri şi temple uitate de timp, cuplate cu cunoaşterea ştiinţelor exacte, îi oferă calificarea necesară pentru a aduce înţelepciunea unor tradiţii demult pierdute, în viaţa noastră de astăzi."

Editura


CUPRINS :

* Mulţumiri ;
* Prefaţă de Laura Lee ;
* Introducere ;
* Capitolul 1 - Trecerea de la o eră la alta - O schimbare de stare ;
* Capitolul 2 - Limbajul creaţiei - Materie, energie şi lumină ;
* Capitolul 3 - Structura interdimensională - Reţeaua conştiinţei noastre ;
* Capitolul 4 - Cercurile din lanuri - Hieroglife rezonante ale schimbării ;
* Capitolul 5 - Mesajul Punctului Zero - Sămânţa străveche a oportunităţii ;
* Capitolul 6 - De la separare la unitate - Mesajul holografic al Adevărului ;
* Capitolul 7 - Trezirea la Punctul Zero - Linia fundamentală ;
* Postfaţă ;
* De aici, încotro mergem ? ;
* Note pentru cititor ;
* Glosar ;
* Referinţe ;
* Bibliografie.