Jasmuheen

"A trăi cu lumină"
(591 pagini)


"Titlul iniţial al acestei cărţi a fost Prană şi nemurire, ulterior modificat în Alimentaţie pranică. Este a patra carte scrisă de doamna Jasmuheen şi prezintă experienţa fascinantă de a fi hrănit fizic numai de Lumină. Cartea atinge şi subiecte legate de nemurirea fizică, spiritualitate şi exprimare senzorială, relaţii în cadrul noului mileniu şi stăpânirea minţii prin folosirea unor programări foarte puternice. Ea mai oferă o alternativă la rezolvarea foametei şi sărăciei cu care se confruntă ţările lumii a treia şi, de curând, aproape toate ţările lumii.

Mergând pe o cale nouă, dar, în acelaşi timp, veche de când lumea, mulţi adoptă acum posibilitatea de a depăşi starea de vegetarian parţial sau total ( vegan ) şi de a deveni breatharian sau lichidarian, adică o persoană hrănită exclusiv de Lumină şi de propria sa natură Divină.

Procedeul descris în această carte era, pe vremuri, o stare de a fi rezervată sau atribuită exclusiv sfinţilor sau înţelepţilor din Orient. El oferă o alternativă practică şi spirituală celor care doresc să atingă nemurirea fizică, să încetinească sau să oprească procesul de îmbătrânire sau, pur şi simplu, să trăiască cu lumină.

Fără să dea reţete sau să-şi impună punctul de vedere, cartea doamnei Jasmuheen demonstrează cât de puternici suntem, ce capacităţi extraordinare are trupul nostru şi cât de mult suntem ajutaţi, în momentul în care suntem hotărâţi să manifestăm darurile ce ne-au fost date, atunci când Dumnezeu ne-a făcut după chipul şi asemănarea Sa."

Editura


"Am ajuns să înţeleg că procedeul prin care eu şi mulţi alţii am trecut pentru a permite corpului să se alimenteze cu lumină, este bazat pe utilizarea energiei fotonice care ne hrăneşte printr-un procedeu similar cu fotosinteza.

În loc de a absorbi energia direct de la Soare, aşa cum fac plantele, ne-am dezvoltat capacitatea de a ne conecta la şi a absorbi energia forţei Universale a Vieţii - Chi - direct în celulele noastre. Aceasta se petrece prin stăpânirea minţii, ştiind că şi comenzile şi rezultatele urmează Legea Universală a Rezonanţei - conform căreia, ceea ce se aseamănă, se atrage.

Pentru că eu mă aştept ca forţele pranice să mă hrănească şi să mă susţină, după ce am parcurs procedeul de 21 de zile - procedeu care va fi prezentat în capitolele următoare - aşa se şi întâmplă."

Jasmuheen


CUPRINS :

* Introducere ;
* Capitolul 01 - Energia ;
* Capitolul 02 - A înţelege frecvenţele vibraţionale şi a lucra cu ele ;
* Capitolul 03 - 33 - Ritmul universal. Cele şapte elemente şl ritmul universal 33 ;
* Capitolul 04 - Forţa hrănitoare a pranei. Invocaţie către Chakra Unificată ;
* Capitolul 05 - Povestea lui Giri Bala. Povestea Teresei Neumann ;
* Capitolul 06 - Nemurirea fizică. Regenerarea şi reîntinerirea reprogramarea glandelor corpului pentru regenerare celulară ;
* Capitolul 07 - Marii maeştri ai nemuririi. Babaji. Contele de Saint Germain. Yoga vieţii veşnice. Arcturienii ;
* Capitolul 08 - Un singur drum ;
* Capitolul 09 - A fi hrănit cu prană ;
* Capitolul 10 - Întrebări şl răspunsuri. Breatharianism - O experienţă personală sacră. Câteva dintre beneficiile programului de a te hrăni cu lumină ;
* Capitolul 11 - Spiritualitae şi sexualitate ;
* Capitolul 12 - Experienţele celorlalţi. Prana - misterioasa piatră de construcţie a Universului ;
* Capitolul 13 - O iniţiere sacră ;
* Capitolul 14 - Îndrumări pentru procedeul de 21 de zile. Procedeul de 21 de zile ;
* Capitolul 15 - Alte căi ;
* Capitolul 16 - Potenţialul viitorului ;
* Capitolul 17 - Paradigme ;
* Capitolul 18 - Programarea. Puterea minţii. Îndrumări pentru noul mileniu ;
* Capitolul 19 - Autovindecarea ;
* Capitolul 20 - Reacţia presei. Reacţia socială ;
* Capitolul 21 - A mânca sau a nu mânca. Re-crearea imaginii. Multiplicitatea. Transmutarea ;
* Capitolul 22 - Echilibrarea fiinţei. Pregătiţi-vă pentru a fi hrăniţi cu prană ;
* Scurtă biografie a doamnei Jasmuheen ;
* Date despre Self Empowerment Academy (S.E.A.).