Jasmuheen

"Hrana zeilor - Alimentaţie divină"
(270 pagini)


"Când am început să adun date pentru această carte, mi-am dat seama că toată lumea tânjeşte după ceva şi că lipsa de alimentaţie pe deplin satisfăcătoare a cauzat, în mare parte, bolile şi dizarmonia care afectează, actualmente, planeta noastră. Am mai realizat şi că lipsa de instruire menţine această stare de dizarmonie şi boală, pentru că mulţi oameni pur şi simplu nu ştiu cum să se racordeze la o sursă de hrană, care să genereze sănătatea şi fericirea fizică, emoţională, mentală şi spirituală, pe care ne-o dorim cu toţii.

Cu toate că am mai scris două alte cărţi din Seria despre Alimentaţia Divină, în cartea de faţă aş vrea să vă prezint o metodă foarte simplă şi uşor de înţeles pentru satisfacerea tuturor felurilor de foame pe care le resimţim, împreună cu descrierea unui sistem fundamental care, dacă omul este dispus să se lase acordat la canalul potrivit, are şi capacitatea de a-i elibera pe oameni de nevoia de a se alimenta cu hrană fizică, dacă doresc acest lucru. Oricum, formulele, stilurile de viaţă şi meditaţiile din această carte pot fi utilizate de oricine, singura diferenţă fiind că, pentru cei care doresc să se bucure în continuare de plăcerile hranei fizice, recomandăm o dietă vegetariană, pentru menţinerea sănătăţii, sensibilităţii şi resurselor.

Hrana Zeilor cartea şi cercetările pentru ea, cât şi sfaturile din ea, totul este valabil pentru toţi cei care tânjesc după iubire sau sănătate, fericire şi / sau pace şi prosperitate. Acest tip de foame îl definesc prin a te găsi pe Nivelul 1 în Programul de Alimentaţie Divină. Nivelul 2 este acela pe care ne satisfacem această foame şi obţinem sănătate şi fericire, pace şi prosperitate. Nivelul 2 înseamnă să obţinem şi să folosim mijloacele pentru a căpăta hrana de care avem nevoie pentru a atrage aceste lucruri către noi. Atunci atingem Nivelul 3 al Programului de Alimentaţie Divină, prin care ne modelăm mai departe şi învăţăm cum să ne eliberăm de nevoia de hrană fizică şi cum să existăm într-o mai mare libertate în spectrul Luminii Violete de pe unda Theta-Delta. În această carte vorbesc despre ambele deziderate şi vă ofer mijloacele pentru îndeplinirea cu succes a ambelor paradigme."

Jasmuheen


CUPRINS :

* Introducere ;
* Dedicaţie şi recunoştinţă ;
* Capitolul 01 - Fiecare tânjeşte după ceva ;
* Capitolul 02 - Darurile Alimentaţiei Divine, Modelele Curbei Undelor Cerebrale şi Puterile Noastre Paranormale ;
* Capitolul 03 - Ciclurile Diverselor Tipuri de Foame Umană şi ale Conştienţei ;
* Capitolul 04 - Blocarea Alimentaţiei noastre. Atrofia Vieţii ;
* Capitolul 05 - Alimentaţia oferită de Prana şi Cum să ne hrănim ca Zeii ;
* Capitolul 06 - Izvoare şi tipuri de hrană ;
* Capitolul 07 - Alimentaţia prin undele Theta / Delta ;
* Capitolul 08 - Mediile ambiante hrănitoare ;
* Capitolul 09 - Întrebări frcvente ;
* Capitolul 10 - Rezumat şi avantaje ;
* Capitolul 11 - Racordarea la hrana pranică ;
* Capitolul 11 - Partea a doua. Întrebări şi răspunsuri puse cel mai frecvent ;
* Capitolul 11 - Partea a treia. Cercetări şi recomandări ;
* Capitolul 11 - Partea a patra. Acţiunea Alchimică şi ştiinţa creării câmpurilor ;
* Capitolul 12 - Cel mai mare dar ;
* Scurtă biografie a doamnei Jasmuheen.