Knight Cristopher & Butler Alan

"Agenţii Puterii lui Solomon"
(289 pagini)


"Francmasoneria, cu arcanele şi ritualurile sale, cu simbolurile oculte şi ierarhiile labirintice, a intrigat lumea exterioară timp de secole. Însă recent a devenit evident faptul că până şi majoritatea celor care se află în interiorul acestei societăţi ştiu la fel de puţine lucruri despre secretele pe care se presupune că au jurat să le păzească. Care este sursa acestor secrete - şi care este scopul lor ?

În această relatare menită să ne deschidă ochii, doi cercetători experimentaţi ne demonstrează că francmasonii de azi sunt descendenţii spirituali ai unei preoţii antice care a fost forţată să acţioneze în secret. Preoţii ei au prezis naşterea lui Mesia, iar Iisus Christos a făcut parte din misiunea lor. Curând, după Răstignire, ei au fost aproape exterminaţi în timpul unui genocid în masă pentru care sunt răspunzători romanii ; mai târziu, în Europa feudală, ei au ajuns treptat să aibă o putere de neegalat, înainte de a fi înfieraţi ca eretici şi forţaţi să se retragă în anonimat. Dar nu au putut fi opriţi, ci au continuat să activeze în moduri subtile, uneori subversive şi întotdeauna anonime, pentru a-şi atinge obiectivul - o nouă ordine a lumii, care îl pune pe Dumnezeu deasupra - şi totuşi în afara - treburilor omeneşti."

Editura


"Simbolul Familiilor Stelei a fost ascuns lumii exterioare până în clipa în care armatele Europei au fost determinate, sub influenţa Familiilor Stelei, să pătrundă în Ierusalim, de unde acestea fuseseră expulzate cu secole în urmă de stăpânirea romană, pentru a recupera oraşul sfânt din mâinile musulmanilor. Acest mijloc a fost utilizat atunci de aripa militară a Familiilor Stelei - Cavalerii Templieri. Astăzi, simbolul stelei reprezintă o imagine importantă pentru francmasoni şi a fost adoptat, după îndelungate dispute, de statul Israel.

Capitolele ce urmează vor urmări modul în care continuatorii Puterii lui Solomon au influenţat, sau chiar au direcţionat, evoluţia lumii occidentale, pătrunzând în rândurile Bisericii Romano-Catolice şi ale guvernelor naţionale. Cercetările noastre scot la lumină un îndrăzneţ şi surprinzător joc al puterii, pornind de la momentul înălţării Templului lui Solomon din Ierusalim şi până la Casa Albă din Washington D.C.

Vom începe cu punctul de plecare al tuturor ritualurilor şi miturilor iudeo-creştine - Cartea Facerii. Vom încheia cu unele consideraţii asupra acestei conspiraţii care pare să se îndrepte în mod alarmant spre sfârşit."

Cristopher Knight, octombrie 2006


CUPRINS :

* Ilustraţii ;
* Planşe ;
* Introducere ;
* Capitolul 01 - Începuturile ;
* Capitolul 02 - Copilul vestit de Stea ;
* Capitolul 03 - Pentru salvarea unui imperiu ;
* Capitolul 04 - Ridicarea Familiilor Stelei ;
* Capitolul 05 - Cei adormiţi se trezesc ;
* Capitolul 06 - Prima nouă ordine mondială ;
* Capitolul 07 - O faptă mârşavă ;
* Capitolul 08 - Noul templu al "stelei" Shekinah ;
* Capitolul 09 - Secretul sfânt ;
* Capitolul 10 - Cu toţii fraţi ;
* Capitolul 11 - Lumea Nouă şi Noul Ierusalim ;
* Capitolul 12 - Francmasoneria şi Revoluţia ;
* Capitolul 13 - Sfârşitul începutului ;
* Postfaţă - Chestiunea Rosslyn ;
* Cronologie ;
* Bibliografie.