Olteanu Antoaneta

"Sistemul ocult de dominare a lumii -
Istoria secretă a umanităţii"
(303 pagini)


"Omenirea nu ştie încă de unde vine şi încotro se îndreaptă. Marile taine ale existenţei şi sensurile istoriei sunt păstrate sub cheie în cercuri închise, extrem de reduse.

Autorul cărţii de faţă încearcă să ridice vălul ignoranţei, voit cultivate de ştiinţa oficială, prezentând publicului larg perspective nebănuite. Citind cu atenţie cartea, începem să învăţăm cine suntem."

Editura


"Am fost obişnuiţi să credem că Istoria nu este altceva decât un şir aleatoriu de evenimente, un joc al Hazardului fără un ţel precis. Cu toate acestea, a fost acceptată ideea existenţei unei anumite continuităţi a culturilor preistorice, care au apărut, s-au dezvoltat, au involuat şi apoi au dispărut şi care, deşi au fost distruse, asimilate sau uitate, ne-au lăsat moştenire peste timpuri şi decadenţă, o astronomie veche de mii de ani, o simbolistică bogată, ca sinteză a înţelepciunii din vremurile respective şi o artă reprezentativă şi diferenţiată, ce nu a putut fi clasificată şi nici înţeleasă în întregime. Arheologii descoperă frecvent noi probe, din sfere de civilizaţie date uitării, care, de cele mai multe ori, sunt greu de catalogat, deşi cercetarea lor ar putea avea o influenţă covârşitoare asupra istoriei lumii.

Dincolo, însă, de ceea ce ar putea fi pus sub semnul inerţiei lumii ştiinţifice, se pare că există anumite forţe care acţionează în sensul promovării unei politici de ignorare a dovezilor materiale stânjenitoare. Specialiştii se lasă mereu atraşi de conceptul culturilor autonome, fără a se întreba cine are interesul să îl promoveze, şi susţin apodictic că anterior sumerienilor nu au existat culturi superioare, iar toţi oamenii care au trăit înainte trebuie încadraţi sferei primitivilor".

Os. Kuhlen


CUPRINS :

* Prefaţă ;
* Capitolul 1 - Structura Universului ;
* Capitolul 2 - Sistemul ocult de dominare a lumii ;
* Capitolul 3 - Istoria secretă a omenirii ;
* Anexe ;
* Bibliografie.