Redfield James

"A zecea viziune"
(191 pagini)


"Această continuare incitantă a Profeţiilor de la Celestine ne poartă prin alte dimensiuni, prin amintiri din alte timpuri, ajungând la momentul premergător creării noastre ... Cartea ne înfăţişează ceea ce se află dincolo de pragul morţii, unde cu toţii vă trebui să suportăm trecerea în revistă a vieţii trecute, dar unde, în acelaşi timp, vom fi învăluiţi de iubirea ce caracterizează Viaţa de Dincolo.

Percepând A Zecea Viziune, înţelegerea noastră se va lărgi şi ne vom da seama de misiunea specială pe care o avem cu toţii. Vom căpăta răspunsuri pe care nu le-am mai primit până acum la întrebările nerostite ce sălăşluiesc în inimile noastre : Cine suntem ?, Care este rostul nostru aici ?, Încotro ne îndreptăm ?"

Larry Dossey, doctor în medicină,
autorul cărţii "Healing Words" ("Cuvinte care tămăduiesc")


"James Redfield a reuşit să realizeze ceea ce au năzuit toţi marii povestitori de-a lungul timpului : să ţeasă o parabolă accesibilă oricui ... schiţând extraordinara noastră călătorie pe drumul evoluţiei, începută în Profeţiile de la Celestine".

Michael Morphy,
Preşedintele lui Esalen Institute


"O carte dătătoare de lumină ... Învăţături profunde, întreţesute într-o istorisire fascinantă despre bine şi rău, despre viaţă şi moarte, povestire care ne încântă simţurile şi ne dezmorţeşte mintea."

Tulsa World


"Citind A Zecea Viziune ai putea descoperi la tine şi la cei din jur lucruri pe care nu le-ai văzut înainte ; ai putea descoperi nevoia de schimbare ... A Zecea Viziune trebuie experimentată de fiecare dintre noi. În primele noua Viziuni, intuiţiile sunt receptate sub forma unor presimţiri, dar în A Zecea Viziunea ele prind viaţă."

Sunday Record (NJ)


CUPRINS :

* Intuiţii despre drum ;
* Trecând în revistă călătoria ;
* Să ne învingem frica ;
* Să ne amintim ;
* Să ne deschidem spre cunoaştere ;
* Povestea trezirii noastre spirituale ;
* Iadul din noi ;
* Să iertăm ;
* Amintiri despre viitor ;
* Să păstrăm în memorie viziunea.