Thoth

"Tăbliţele de smarald"
(72 pagini)


"Istoria tăbliţelor tradusă în următoarele pagini pare ciudată şi trece dincolo de credinţele oamenilor de ştiinţă moderni. Vechimea lor este incredibilă ( 36.000 de ani î. Chr. ). Cel care a scris-o este Thoth, un preot-rege atlant, care a fondat o colonie în Egiptul antic, după scufundarea ţării-mamă, Atlantida.

El este cel care a construit Marea Piramidă din Giza, în mod eronat atribuită lui Keops. În aceasta el a încorporat cunoştinţele înţelepciunii antice şi tot acolo a pus la păstrare în siguranţă înscrisuri şi instrumente din vechea Atlantidă.

Vreme de aproape 16.000 de ani, el a condus străvechea rasă a Egiptului, între 52.000 î. Chr până în 36.000 î. Chr. La acea vreme, străvechea rasă barbară din care făcea parte el şi adepţii lui, se ridicase la un înalt grad de civilizaţie.

Thoth era nemuritor, deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri de existenţă la dorinţă, prin dematerializare. Înţelepciunea lui imensă l-a făcut conducător peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud şi Centrală.

Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramidă deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele şi a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.

Mai târziu, descendenţii acelor paznici au devenit preoţii Piramidei, cei care l-au zeificat pe Toth, declarându-l Zeul înţelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit lumea de dincolo, sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de după moarte.

În ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisă de tăbliţe. Ca atare, el s-a încarnat de trei ori, ultima oară fiind cunoscut ca Hermes - de trei ori născutul."

Profesorul Doreal


CUPRINS :

* Prefaţă ;
* Tăbliţa 01 - Istoria lui Thoth, Atlantul ;
* Tăbliţa 02 - Sălile din Amenti ;
* Tăbliţa 03 - Cheia înţelepciunii ;
* Tăbliţa 04 - Cel Născut în Spaţiu ;
* Tăbliţa 05 - Locuitorul din Unal ;
* Tăbliţa 06 - Cheia Magiei ;
* Tăbliţa 07 - Cei Şapte Maeştri ;
* Tăbliţa 08 - Cheia Secretului ;
* Tăbliţa 09 - Cheia Libertăţii Spaţiului ;
* Tăbliţa 10 - Cheia Timpului ;
* Tăbliţa 11 - Cheia către ce e Sus şi Jos ;
* Tăbliţa 12 - Legea Cauzei şi a Efectului şi Cheia Profeţiei ;
* Tăbliţa 13 - Cheile Vieţii şi Morţii ;
* Tăbliţa 14 - Suplimentar ;
* Tăbliţa 15 - Secretul Secretelor.