Kléa d'Orphell

Şapte Chei pentru atingerea nemuririi"
~~ Apocalipsa Sfântului Ioan, Calea de evoluţie a sufletului ~
(390 pagini)


"Această Carte a Revelaţiei este testamentul iniţiatic al Sfântului loan, discipolul mult iubit - şi bine instruit - al lui lisus Christos."

Magnifică, dar discretă evocare a celor Şapte Chei care sunt Numerologia, Astrologia, Tarotul, Arborele Sefiroţilor, Literele ebraice, Alchimia şi întreaga transformare lăuntrică, ea n-are categoric nimic înspăimântător, dar informează cu tărie că purificarea este singura cale de ascensiune posibilă.

Aşadar, Apocalipsa nu este o profeţie a distrugerii sau a sfârşitului lumii, cum s-a vehiculat de prea multe ori, ci o cale spre deschidere şi evoluţie pe care fiecare şi-o poate asimila în funcţie de propria sensibilitate.

Cartea trebuie citită şi recitită pentru ca totul să se imprime bine ...

Kléa a încercat să revină la surse clare, nealterate, care descifrează aproape fiecare frază a textului : operaţiile alchimice, până acum misterioase, şi căile de evoluţie ale Arborelui Vieţii îşi găsesc locul cuvenit.

Ea estimează că este timpul să i se înapoieze Sfântului loan ceea ce ne-a dăruit : o iluminare a vieţii şi a sufletului, un mesaj plin de înţelegere şi dragoste, o mai bună cunoaştere a Universului şi a individului care se integrează în el.

Kléa este autoarea a numeroase lucrări despre Numerologie, Tarot şi Astrologie, dintre care amintim : Literele-Numere, energii vii în viaţa de zi cu zi ( Numerologie ) sau Pe firul Arcanei ( Tarot ), ambele la Editura du Dauphin şi Astrologie iniţiatică şi practică, volumul I : Planetele şi volumul II : Semnele şi Casele, la Editura du Rocher."

Editura


"Ciclurile destinului pot fi eliberate din lanţuri, când omul devenind responsabil, va lua contact cu eternitatea şi vechiul om va muri, şi şarpele se va preschimba.

Novicele trebuie să trăiască în prezent pentru a construi viitorul, fără a se întoarce în trecut şi să se culpabilizeze, pentru că orice gând exprimat prin cuvânt se va materializa. Novicele trebuie să stimuleze discernământul şi intuiţia, pentru ca prin aspiraţia spirituală să înţeleagă lecţiile trecutului şi să se orienteze spre viitor.

Spiritele care au respins evoluţia spirituală, se reîntorc la noi încarnări, după ce şi-au pierdut identitatea şi memoria încarnărilor. Totul reîncepe de la zero, căci Răul a fost prea deseori ales şi acceptat. Nici un om nu scapă de Ochiul divin, oricât de puternic ar fi el.

Piatra Filosofală va transmuta ceea ce este impur şi nefast. Învierea este ţelul vizat de alchimistul care este interesat de nemurirea Spiritului din el.

Fiecare om trebuie să-şi adauge propria piatră la edificiul spiritual al omenirii."

Kléa d'Orphell


CUPRINS :

* Introducere ;
* Generalităţi explicative.

~ Cei şapte parametri ai Apocalipsei ~

* Marea Operă ce trebuie realizată ;
* Opera la Negru sau operaţiunea tenebrelor (Nigredo) ;
* Opera la Alb (Albedo) ;
* Opera la Galben (Citrinitas) ;
* Opera la Roşu (Rubedo).

* Reîntoarcere la sinteza capitolului 1 şi a Roţii.