Sfântul Nectarie

"Vindecări minunate"
(375 pagini)


"Dacă ar exista oameni care nu au fost bolnavi în viaţa lor, şi nici nu vor fi vreodată, atunci ei ar fi singurele persoane cărora această carte nu le poate schimba vieţile în mod direct. Cum, însă, boala face parte din viaţa noastră, este firesc să căutăm leacuri pentru ea, este firesc să mergem la cei mai buni doctori. Dar este la fel de firesc, ba chiar necesar, ca în primul rând, la vreme de boală, să cerem ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului, al tuturor sfinţilor.

Sfântul Nectarie din Eghina este cunoscut drept cel mai mare făcător de minuni din a doua parte a secolului XX şi de la începutul secolului XXI. Părintele Constantin Karaisaridis spunea că în fiecare familie credincioasă din Grecia sfântul a făcut cel puţin o minune.

După ce în ţara noastră s-au tipărit mai multe minuni făcute de acest sfânt ierarh, iată că vede lumina tiparului încă o carte, marea majoritate a relatărilor fiind inedite. Această carte este, în primul rând, un dar făcut de Dumnezeu celor bolnavi şi celor care îngrijesc bolnavii ... "

Editura